Tuincentrum Bijma, een tuincentrum waar men de klant nog kent

Bij Tuincentrum Bijma kennen we onze klanten nog persoonlijk. In de afgelopen periode van meer dan 35 jaar lieten vele klanten zich dan ook graag door ons adviseren. Ons tuincentrum groeide daardoor uit tot een volwaardig tuincentrum van 2.000 m2 met een eigen kwekerij van 5.000m2 en een hoveniersbedrijf. 


Woninginrichting

De aankleding van uw woning of kantoor bepaalt de sfeer. Tuincentrum Bijma heeft dan ook een uitgebreid assortiment om uw eigen sfeer te creëren. Onze sterke binnenplanten kunt u combineren met originele woonaccessoires, cadeau-artikelen en verse bloemen. 

Ook aan cadeau's hebben we gedacht. Of het nu gaat om een cadeaubon, een betaalbaar cadeau-artikel of een prachtige bos bloemen, Tuincentrum Bijma levert het u.


Boeketterie

Voor speciale gelegenheden maken wij prachtige handgemaakte boeketten. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of een trouwerij. Tuincentrum Bijma maakt het boeket of arrangement van uw keuze.

Ook als het gaat om het bewijzen van de laatste eer aan uw geliefde. Samen met uw wensen en onze vakmanschap komen we tot het mooiste resultaat. Er is meer mogelijk dan u denkt bij Tuincentrum Bijma.


Persoonlijk Advies

Een plant kopen gaat wel, hem goed verzorgen zodat hij lang meegaat en mooi blijft, vraagt om kennis. Kennis die we bij Tuincentrum Bijma hebben en graag aan u overdragen. Wilt u iets weten, vraag het ons en wij helpen u.

Via onze nieuwsbrief kunt u zich op de hoogte laten brengen van tuintips en tuinwetenswaardigheden. Via deze link kunt u zich opgeven voor onze gratis nieuwsbrief.

 

Potterie

Tuincentrum Bijma heeft een ruime keuze in aardewerk, glas, riet enz.

Contact


Bûtewei 26
9247 WL Ureterp
Tel: 0512 302 603
Fax: (+31)
E-mail: info@tuincentrumbijma.nl
Nieuws
Nieuwsbrieven